dimarts, 8 d’octubre del 2013

L’ALCÚDIA ACULL LA XIX FIRA GASTRONÒMICA DE LA CV



  El passat dissabte 5 de setembre, A les 7 de la vesprada, va tindre lloc la inauguració oficial de la XIX Fira Gastronòmica de la Comunitat Valenciana a l'Alcúdia.
L'alcalde de l'Alcúdia, Robert Martínez, l'exalcalde i Diputat a Corts Francesc Signes i el president de la Fira, Lluís Ribera, van encapçalar la comitiva formada per tota la corporació municipal i representants de la CANSO i del CRDO Kaki de la Ribera.
Després de tallar la cinta, la comitiva va visitar tots els estands de la Fira Gastronòmica, tastant els productes que oferixen i comentant amb els expositors les expectatives respecte a esta XIX edició de la Fira.

Quant a l'assistència de veïns i visitants, després d'un matí un poc tèbi, la vesprada va complir totes les expectatives, sobretot a partir de la posta del sol, ja que la forta calor de dissabte no invitava a passar hores passejant. Tant és així que l'horari de tancament es va allargar, ja que a les 10 de la nit la fira estava plena de visitants, especialment en la zona de restauració que no tancà les portes fins a mitjanit. Pel que respecta al diumenge, va ser un dia magnífic de fira en què una multitut de visitants passaren pel recinte tant de matí com de vesprada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada