dilluns, 7 d’octubre de 2013

GALA FINAL DEL III CIRCUIT RIBERA DEL XÚQUER-CAJAMAR  Divendres passat dia 4, a les nou de la nit, se celebrà a L´Alcúdia, en l’ Àgora Jove, la Gala Final del III Circuit Ribera de Xúquer - Cajamar. Amb una massiva afluència de gent, entre atletes i simpatitzants de l'atletisme. Van fer de mantenidors de l’esdeveniment Recaredo Agulló, gran conegut en el món de l’ atletisme i Francisco Borja Sastre component del circuit.
L' ajuntament de L´ Alcúdia va estar representat pel regidor José Arocas i l'alcalde Robert Martínez, al qual se li va fer lliurament d'un detall del Circuit Ribera de Xúquer-Cajamar, per la magnífica col·laboració i predisposició en l'esdeveniment.

José Llinares va ser l’encarregat de representar Cajamar, principal patrocinador del circuit.
Es van repartir les bosses dels corredors als atletes que havien aconseguit acabar set de les nou curses, estaven compostes per una samarreta tècnica , uns mitjons tècnics i altres detalls que l'organització va poder aconseguir. Així com també es va fer entrega d’ un diploma a l'atleta que haguera completat les nou curses de les que es componia aquest any el circuit.
Amb aquesta gala acaba la presidència del circuit que ostentava el Club d’ Atletisme de L´ Alcúdia durant un any complet, i ho fa amb una excel·lent posició ja que els atletes del club van aconseguir guanyar en les següents categories:

Absoluta Masculí: Adelino Pastrana Pavia

Absoluta femení: Mari Carmen Abril Moncho

Sènior Femení: Irene Palomares Córdoba

Sènior masculí: Adelino Pastrana Pavia

Veterana A femení: Mari Carmen Abril Moncho

I també guanyaren per equips, gràcies a la participació massiva en totes les curses dels atletes de L´ Alcúdia.

Les poblacions que componen el circuit són:
Alcàntera de Xúquer - Alginet - Alzira - Algemesí - L´Alcúdia - Mareny de Barraquetes - Manuel - Sumacàrcer - Benimodo.

En finalitzar l'acte de lliurament de trofeus i detalls es va celebrar un vi d'honor.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada