divendres, 13 de setembre de 2013

UN INTERCANVI DE BANDES JÓVENS REPRÉN LA TEMPORADA CULTRAL A ALMUSSAFES  Diumenge que ve dia 15, la banda jove “Lira Almussafense” d'Almussafes i la banda jove de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera oferiran un recital en la sala d'actes del Centre Cultural. Entrada gratuïta per a disfrutar d'este concert d'intercanvi de dos agrupacions juvenils, que s'albiren amb un gran futur en el panorama musical valencià.
Els 75 músics que integren la Banda Jove de la “Lira Almussafense” d'Almussafes, agrupació amb cinc anys de trajectòria l'objectiu prioritari de la qual radica a crear una pedrera de futurs músics per a l'agrupació musical local, protagonitzaran la segona part del concert d'intercanvi, que s'inaugurarà a partir de les 12.30 hores de la pròxima jornada dominical.

El mestre director i músic de la Societat Musical “Lira Almussafense” natural d'Almussafes, Santiago Marzal Duart, davall la batuta del qual funciona la jove banda des de la seua posada en funcionament, dirigirà la segona part del recital, en la que la banda amfitriona interpretarà “L'Himne d'Alfafar”, compost per Vicente Bosch, la peça “Adagietto” del compositor Jacob Haan, així com una mini banda sonora de la pel·lícula “Independence Day”, per a concloure amb el popurri de quatre peces “Abba Gold”.
Per la seua banda, el mestre director Eliseu Dasí Sanchis dirigirà als 60 músics integrants de la Banda Jove de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, constituïda l'any 2004. Els jóvens músics invitats protagonitzaran la primera part del concert que inaugura la temporada cultural almussafenya, després del període de descans propiciat per les vacances.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada