dijous, 5 de setembre del 2013

SUECA ESTARÀ PRESENT EN L´HOMENATGE A LA PAELLA IMPULSAT PEL PROJECTE “2013 ANY INTERNACIONAL DE LA PAELLA”



 Amb motiu de la celebració de “2013 Any Internacional de la Paella”, els restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del Palmar van cuinar ahir paelles valencianes a llenya i “arròs del senyoret”, amb l’objectiu de divulgar les receptes originals i sumar-se al projecte “WIKIPAELLA”, una iniciativa sorgida de forma espontània en les xarxes socials per a protegir i divulgar el bé més preat del patrimoni gastronòmic de la Comunitat Valenciana, la paella. En l’acte van estar també presents els creadors d’este moviment (Comunitat de la Paella, Paco a la Naranja).
Per la rellevància que té este plat per al nostre municipi, que des de fa 53 anys celebra el seu Concurs Internacional de Paella Valenciana, van ser també invitats a este homenatge l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el coordinador del Certamen, Jesús Melero.
L’acte es va realitzar a iniciativa de l’Associació d’Hostaleria, i amb la col·laboració de la Diputació Provincial de València, el Patronat Provincial de Turisme i l’alcaldia del Palmar. El projecte “2013 Any Internacional de la Paella” va nàixer a principis d’este any amb l’objectiu de defendre i divulgar el coneixement de la paella, tant a València com en tot el món, utilitzant la comunicació i les ferramentes online a través de les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada