Amb
motiu de la celebració de “2013 Any Internacional de la Paella”,
els restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del
Palmar van cuinar ahir paelles valencianes a llenya i “arròs del
senyoret”, amb l’objectiu de divulgar les receptes originals i
sumar-se al projecte “WIKIPAELLA”, una iniciativa sorgida de
forma espontània en les xarxes socials per a protegir i divulgar el
bé més preat del patrimoni gastronòmic de la Comunitat Valenciana,
la paella. En l’acte van estar també presents els creadors d’este
moviment (Comunitat de la Paella, Paco a la Naranja).
Per la
rellevància que té este plat per al nostre municipi, que des de fa
53 anys celebra el seu Concurs Internacional de Paella Valenciana,
van ser també invitats a este homenatge l’alcalde de Sueca,
Salvador Campillo, i el coordinador del Certamen, Jesús Melero.
L’acte es va realitzar a iniciativa
de l’Associació d’Hostaleria, i amb la col·laboració de la
Diputació Provincial de València, el Patronat Provincial de Turisme
i l’alcaldia del Palmar. El projecte “2013 Any Internacional de
la Paella” va nàixer a principis d’este any amb l’objectiu de
defendre i divulgar el coneixement de la paella, tant a València com
en tot el món, utilitzant la comunicació i les ferramentes online a
través de les xarxes socials.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada