dilluns, 9 de setembre del 2013

SEMINARI SOBRE ELS PROGRAMES DE MOBILITAT EUROPEUS PER A JÓVENS A ALZIRA


El dijous, 12 de setembre, a partir de les 10 hores

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i la seua Agència de Desenvolupament Local, IDEA, ha organitzat per a dijous que ve, 12 de setembre, un seminari que versarà respecte dels Programes de Mobilitat Europeus per a jóvens. Tindrà lloc de 10 a 12:30 hores en el Museu Municipal d’Alzira.
Durant el mateix es parlarà dels programes europeus que faciliten i promouen la mobilitat de jóvens a Europa, com són el programa Eurodisea i el Servici Voluntari Europeu.
Estos programes proporcionen l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement, així com també, són una ferramenta per a l’adquisició d’experiència professional.

El seminari va dirigit a aquells interessats a aprendre més de les oportunitats d’aprenentatge no formal a través del voluntariat europeu o realitzar pràctiques professionals en empreses europees amb l’Eurodisea. Per a participar del mateix cal inscriure’s a través de l’e-mail adl@idea-alzira.com.

Programa del Seminari
10:00 hores.- Registre
10:30 hores.- Benvinguda. A càrrec del director general de Projectes i Fons Europeus, Juan Viesca i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios.
11:00 hores.- Programa Eurodisea.
Servici Fons Social Europeu- Programa Eurodisea. Consuelo Torres.
11:30 hores.- Servici Voluntari Europeu.
Institut Valencià de la Joventut. María José Rodrigo
12:00 hores.- Experiències
Stefano Modestini // Eurodisea Ajuntament d’Alzira 2012-2013
Stefano Tallarico // Eurodisea Ajuntament d’Alzira 2013
Kinga Nyeste i Annamaría Boda // Voluntariat Alzira 2013
12:30 hores.- Tancament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada