divendres, 13 de setembre del 2013

ROBERT MARTÍNEZ: LA PÈRDUA D´INVERSIONS PER A LA COMUNITAT VALENCIANA ES XIFRA EN PROP DE 500 MILIONS D´EUROS



  Els socialistes de la Ribera Alta manifesten que amb l’actuació del PP de no prendre en consideració la reforma del nostre Estatut d’Autonomia dimarts passat en el Congrés dels Diputats, s’ha perdut una gran oportunitat d’equiparar les inversions productives en la Comunitat Valenciana a les del conjunt d’Espanya.
Robert Martínez secretari general dels socialistes de la Ribera Alta afirma que la pèrdua d’inversions per a la Comunitat Valenciana es xifra en prop de 500 milions d’euros, la província de València perd més de 251 milions d’euros i la nostra comarca 21,9 milions d’euros.

Segons el responsable dels socialistes en la comarca el PP de la Comunitat Valenciana i el President Fabra, han deixat passar una altra oportunitat per a reivindicar i aconseguir que els ciutadans de la comarca de la Ribera Alta deixem d’estar discriminats enfront d’altres províncies i enfront del conjunt d’Espanya.
Però esta xifra que hem perdut, afirma Martínez, es traduïx igualment en pèrdua de creació de riquesa, d’infraestructures i per tant, en la pèrdua de llocs de treball. Fins a 10.000 llocs de treball es podrien haver creat si el PP no haguera retirat la petició d’igualar les inversions en la Comunitat a les de la resta d’Espanya.
Segons Martínez novament el PP ha abandonat a la nostra comarca i no es realitzarà cap obra nova ni es començaran projectes tan reivindicats com són el desdoblament de la CV50, la construcció del palau de justícia d’Alzira, la construcció de nous col·legis i el nou pont sobre el riu Xúquer a Alzira, entre altres. que no podran ser executades, amb el greu perjuí que això suposa per a la nostra comarca.
Martínez afirma que la negativa del PP a millorar el finançament de la nostra Comunitat i de la nostra comarca, demostra que no eixirem de la crisi mentres el President Fabra i el PP seguisquen al capdavant de les institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada