dijous, 5 de setembre del 2013

MÉS ALGEMESÍ CONVIDA A LES FESTES A DESTACATS REPRESENTANTS DEL MÓN POLÍTIC I CULTURAL


EL Diputat Joan Baldoví, la Vicepresidenta del Parlament Catalá, Anna Simó. El Diputat Provincial, Emili Altur, el President d´Esquerra, Agustí Cerdá i el cantant Pep Gimeno “Botifarra” es troben entre els invitats.

 Les Festes de la Mare de Déu d’Algemesí és, d’entre tot el patrimoni material i immaterial que tenim, la millor targeta de presentació que té el nostre poble. És un patrimoni únic en molts aspectes i un patrimoni que ens configura com a algemesinencs i com a valencians. Tot i ser un patrimoni peculiar i particular d’Algemesí no per això és exclusiu nostre, sinó que forma part del patrimoni i de la cultura valenciana i ara també de la Humanitat.
Per això volem donar-lo a conèixer a tothom, i una forma de fer-ho és convidant a personalitats importants del món de la política i la cultura que, després, esdevenen d’altaveus en els seus àmbits d’acció.

Més Algemesí ha cursat invitació i han confirmat assistència el Diputat de les Corts Generals per Compromís, Joan Baldoví, que l’any passat ja assistí i quedà profundament impressionat pel la força i vistositat de la nostra festa. També assistirà per primera vegada la Vice-Presidenta primera del Parlament de Catalunya Anna Simó, que ha manifestat que tenia un gran interès en conèixer aquesta festa tan especial, barroca i mediterrània i que vincula tan clarament un patrimoni valencià i altre català com són els castellers, patrimonis que s’agermanaren l’any passat. Aquesta vindrà acompanya per l’ex-Diputat i President d’Esquerra al País Valencia Agustí Cerdà que ja ens ha acompanyat en altres ocasions. El Diputat Provincial per Compromís Emili Altur també hi assistirà per primera vegada, desitjós de conèixer de primera mà aquest Patrimoni de la Humanitat. I de part del món de la cultura ens acompanyarà el conegut cantant de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra”, atret pel la riquesa plàstica i musical de la nostra processó.
Aquests convidats no constaran cap euro a l’erari municipal, ja que ni ells ni els regidors de Més Algemesí assistiran al multitudinari dinar que se celebra posteriorment i que és pagat amb fons públics municipals, sinó que serà el propi partit el que els convide a ells a un dinar en un restaurant local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada