divendres, 13 de setembre del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ CONVOCA EN UN CONCURS FOTOGRÀFIC L’ELECCIÓ DE LA PORTADA DEL LLIBRE DE FESTES 2014


El termini de presentació d’obres finalitza el pròxim 30 de setembre

De nou la portada del llibre de festes patronals de Benifaió es decidirà per concurs. El termini de presentació d’obres s’iniciarà dilluns que ve 16 i finalitzarà el dia 30.
Aquells professionals o no de la fotografia tenen ja l’oportunitat un any més de poder ser l’autor de la portada del llibre de festes de l’any que ve. Les obres han d’entregar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Es dóna l’opció que els interessats poden participar aportant una foto a este concurs o una combinació d’imatges. El premi, a més de metàl·lic, serà la distinció de ser la portada oficial de llibre.

Entre les bases publicades es detalla que el tema ha ha d’estar relacionat amb les festes patronals de Benifaió, elaborat amb tècnica lliure, en blanc i negre o color i amb una grandària màxima de 21 x 24.
El jurat, compost per l’alcaldia, els membres de la comissió informativa de festes, i un professional de disseny gràfic, decidirà en una comissió informativa de festes la fotografia que serà la imatge del llibre oficial del 2014.

Els interessats a participar poden consultar les bases en el tauler d’anuncis de la pàgina web municipal www.benifaio.es.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada