divendres, 6 de setembre de 2013

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES DESPEDIX ELS TRETZE JÓVENS DEL PROGRAMA “LA DIPU ET BECA” Durant la jornada matinal de hui divendres 6, els 13 becaris que este estiu han completat les seues pràctiques en el consistori d'Almussafes a través del projecte “La Dipu et beca” 2013 s'han donat cita en el saló de plens per a assistir a l'acte oficial de la seua despedida.
Encara que el passat dia 30 d'agost, els jóvens estudiants van concloure formalment les seues pràctiques, l'alcalde i la regidora d'Ocupació els han reunit per a agrair-los personalment la labor exercida i fer-los entrega de diversa documentació. En concret, els becaris han rebut un diploma i una carta d'agraïment per la labor realitzada.

Tant el president de la corporació, Albert Girona, com la primera tinent d'alcalde i regidora d'Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes, han aprofitat l'acte de despedida pera ressaltar la importància del treball portat a terme pels jóvens estudiants becats durant els dos mesos de desenrotllament de les seues pràctiques en els diferents departaments de l'administració local. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada