dimarts, 10 de setembre del 2013

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES CONVOCA L´EDICIÓ 2013 DELS TALLERS D´APRENENTATGE D´ESCACS



 Després de més d'una dècada difonent i fomentant la pràctica d'este joc de taula com una interessant opció d'entreteniment, l'afició pels escacs entre el col·lectiu de xiquets i jóvens de la localitat d'Almussafes és cada vegada major. Davant de la demanda que genera cada any, l'ajuntament ja ha oferit el programa de cursos d'escacs de la temporada 2013, el període d'inscripció del qual es va iniciar dimecres passat dia 4 i conclourà divendres que ve.

El responsable directe de què cada any hi haja més amants d'este esport de taula en este municipi de la Ribera Baixa és el propi consistori municipal que, des de fa tretze temporades, aposta per incorporar el programa de tallers d'iniciació, aprenentatge i perfeccionament d’este joc de taula en l'agenda d'activitats que es llança anualment des de la Regidoria de Joventut.
Les inscripcions per a assistir a un dels tres nivells convocats van començar dimecres passat dia 4 i conclouran divendres que ve dia 13. De moment són huit els xiquets que han abonat els 10 euros fixats com a preu general de matrícula que els assegura la seua participació en l'activitat.
La nova edició del programa formatiu dels escacs es desenrotllarà des del 16 fins al 25 de setembre en la primera planta de l'edifici de l'Arrosera i en horari vespertí. Els alumnes inscrits dedicaran una hora cada vesprada, entre les 5 i les 8, a descobrir o perfeccionar de forma lúdica i interactiva, els moviments de les 32 peces blanques i negres sobre el tauler, en una conjunció d'estratègia, tècnica i tàctica que els transmetrà el professor Joaquín Martínez, president del Club d'Escacs de Benifaió.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada