diumenge, 22 de setembre del 2013

LA POLICIA LOCAL DE SUECA RENDIX UN HOMENATGE AL COMPANY ASSASSINAT L´ANY 2004


Tomás Catalán Simó va morir en acte de servei quan acudia a la crida d’una víctima de violència de gènere

El 18 de setembre de 2004 moria en acte de servei el policia local de Sueca, Tomás Catalán Simó, quan acudia a la crida d’una víctima de violència de gènere. Ahir es complia el nové aniversari de la seua desaparició i, com en anys anteriors, els seus companys van tornar a reunir-se per a organitzar una sèrie d’actes emotius en homenatge al seu record.

Al matí va tindre lloc una marxa cicle-pedestre que es va iniciar en l’escorxador de Sueca i va concloure, pel cordó del riu Xúquer, en el cementeri de Fortaleny, localitat on descansen les restes del policia homenatjat. Els seus companys, junt a la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, i alguns familiars de Tomás, van participar en esta marxa amb què van voler recordar-li. Una vegada en el cementeri, van depositar un ram de flors en la seua tomba.
Ja a la nit, sobre les 22 hores, hora en què va succeir el tràgic succés, els seus companys de la Policia Local de Sueca; l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; la regidora de Joventut, Raquel Tamarit; i els regidors Raúl Pla i Inma Ferri; familiars de l’homenatjat i veïns del municipi, van rendir un emotiu homenatge a Tomás junt a la placa situada en el carrer Alfons el Magnànim, lloc on va morir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada