divendres, 13 de setembre del 2013

LA NEGATIVA DEL PP A APROVAR LA REFORMA DE l’ESTATUT LI SUPOSA A LA COMARCA DE LA RIBERA BAIXA PERDRE MES DE 8 MILIONS D’EUROS EN INVERSIONS PRODUCTIVES.



 L’Agrupació Socialista de la Ribera Baixa destaca que amb l’actuació del PP de no prendre en consideració la reforma del nostre Estatut d’Autonomia dimarts passat en el Congrés dels Diputats, s’ha perdut una gran oportunitat d’equiparar les inversions productives en la Comunitat Valenciana a les del conjunt d’Espanya.
Segons els socialistes de la Ribera, d’esta manera, si la pèrdua d’inversions per a la Comunitat Valenciana es xifra en prop de 500 milions d’euros, la província de València perd més de 251 milions d’euros i la nostra comarca 8,0 milions d’euros. “Novament, el PP de la Comunitat Valenciana i el President Fabra, han deixat passar una altra oportunitat per a reivindicar i aconseguir que els ciutadans de la comarca de la Ribera Baixa deixem d’estar discriminats enfront d’altres províncies i enfront del conjunt d’Espanya”, afirmen els socialistes de la Ribera.

Les mateixes fonts asseguren que esta xifra que hem perdut es traduïx igualment en pèrdua de creació de riquesa, d’infraestructures i per tant, en la pèrdua de llocs de treball. Fins a 10.000 llocs de treball es podrien haver creat si el PP no haguera retirat la petició d’igualar les inversions en la Comunitat a les de la resta d’Espanya. L’agrupació socialista considera que el PP ha abandonat a esta terra i actuacions com el Pla Anti-avingudes d’Albalat de la Ribera, junt amb el projecte turístic que comportava; la finalització de les obres de la A 38-entre Cullera i Favara; el desdoblament de la CV505 al seu pas per Riola l’aposta i dotació econòmica per al Corredor Mediterrani per a afavorir el nostre potencial exportador, així com la doble via de tren entre Cullera i Gandia no podran ser executades, amb el greu perjuí que això suposa per a la nostra comarca. “Exigim que el PP i Fabra rectifiquen. En uns moments de crisi no podem deixar perdre cap oportunitat per a generar ocupació i riquesa en la nostra comarca”.
Segons declaren des de l’agrupació socialista, “en el tema del finançament de la Comunitat, els socialistes hem portat fins en huit ocasions. I les huit, Fabra i el PPCV han posat els interessos de Rajoy i del PP, per damunt dels interessos dels valencians i valencianes”. “El PPCV, que tant va criticar en l’època del govern socialista, la falta d’inversions, ara és còmplice del govern de Rajoy per a ofegar un poc més a la Comunitat Valenciana”, afirmen els socialistes de la Ribera Baixa.
Per a l’agrupació socialista, Fabra i el PP van enganyar els ciutadans quan en les eleccions van dir que defendrien els interessos de la Comunitat Valenciana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada