dijous, 5 de setembre del 2013

LA FESTA DE MA MARE DE DÉU DE LA SALUT´D’ALGEMESÍ PROTAGONISTA INVITADA EN LA SESSIÓ DEL TRIBUNAL DE LEDS AIGÜES



 La Festa de la Mare de Déu de la Salut ha sigut hui la protagonista invitada a la sessió celebrada pel Tribunal dels Aigües en la mítica Porta dels Apóstols de la Catedral de València. Els membres del Tribunal dels Aigües han rebut a 20 representants de la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí junt amb l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García i el regidor de Cultura i Turisme, Gabriel Palop.

Després de la recepció i la sessió, els representants de la Festes de la Mare de Déu de la Salut han procedit a la firma en el Llibre d’Honor per a commemorar la trobada entre els dos Patrimonis de la Humanitat de València, i els d’Algemesí han aprofitat l’ocasió per a invitar personalment als síndics del Tribunal a disfrutar dels Festes de la Mare de Déu de la Salut que se celebren este cap de setmana, 7 i 8 de setembre, en la localitat
Per la seua banda, Enrique Aguilar, Síndic de la Séquia de Rascanya i President del Tribunal dels Aigües, ha agraït la presència dels representants de la festa d’Algemesí i els ha obsequiat amb el llibre de la història del Tribunal dels Aigües. De la mateixa manera ha destacat com “el funcionament del Tribunal dels Aigües s’ha mantingut intacte al llarg dels anys”.
El Tribunal dels Aigües ha invitat els representants de les Festes de la Mare de Déu de la Salut a participar el pròxim dia 26 de setembre en una jornada de germandat on esta previst que acudisquen els tres Patrimonis Culturals Immaterials de la Humanitat valencians en la capital del Túria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada