dijous, 5 de setembre del 2013

JORDI MAJOR EXIGIX A l’AJUNTAMENT DE CULLERA QUE POSE EN MARXA UN PLA D’OCUPACIÓ PROPI


Cullera no participarà en el pla d’ocupació del Consell

Jordi Major considera "una estafa als ciutadans" que Sanjuán prometera un programa d’ocupació al desembre i ara renuncie al del Consell sense haver consultat tots els empresaris.

 El portaveu municipal socialista, Jordi Major, ha exigit a l’Ajuntament de Cullera que pose en marxa un pla d’ocupació propi "de forma urgent" davant de la gravetat del problema de la desocupació en el municipi, amb una taxa que ronda el 35% de la població. El líder socialista ha reclamat esta mesura després de conéixer-se que el consistori no participarà en el programa d’ocupació que prepara la Generalitat Valenciana i en el que també participen la Diputació de València i els ajuntaments.

Segons el portaveu socialista, l’excusa donada per l’equip de govern local que presidix Ernesto Sanjuán ha sigut la suposada falta d’interés per part dels empresaris, encara que hui s’ha conegut que en el moment de rebutjar la participació de Cullera, l’ajuntament no havia informat totes les empreses i que no tenia una resposta en ferm de totes. Segons afirma Mayor, moltes de les empreses sí que estaven realment interessades. “Es tracta d’una nova mostra del descontrol en la gestió d’este nefast govern local".
El passat mes de desembre, quan el grup municipal socialista va presentar una proposta de pla d’ocupació local, el govern municipal la va rebutjar argumentant que el consistori estava esperant per a acollir-se al programa de la Generalitat. "Ara s’ha demostrat que Sanjuán va tornar a mentir als cullerenses, com ha vingut fent en els últims temps prometent el Manhattan o negant haver arruïnat a l’ajuntament quan tenia els calaixos plens de factures per pagar". "És una estafa als ciutadans i, especialment, als parats i als xicotets empresaris de Cullera", ha denunciat Major.
El líder de l’oposició considera "vergonyós" que el municipi amb major taxa de desocupació entre les poblacions grans de la Ribera no tinga en l’actualitat ni una sola iniciativa de foment de l’ocupació i ha reclamat que la política municipal "es bolque a generar riquesa i ocupació".
Finalment, el portaveu municipal ha exigit a l’alcalde que isca a donar explicacions sobre què alternatives té per als dos pròxims anys. "La seua agonia política no té perquè ser l’agonia de tot el nostre poble, que mereix un govern millor", ha conclòs Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada