dilluns, 2 de setembre del 2013

I CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D´ALGEMESÍ



 L’Ajuntament d’Algemesí, amb l’objectiu de promocionar la Festa declarada Patrimoni de la humanitat, ha organitzat l’I Concurs de Fotografia de la Mare de Déu de la Salut.
El concurs, obert a professionals, amateurs i a qualsevol persona interessada a participar, té com a objectiu premiar a les millors instantànies de la festa i per tant hauran d’arreplegar imatges dels actes, els balls, els col·lectius i els persones que participen en ella.
Esta primera edició compta amb un total de huit modalitats de participació: entrada de la Mare de Déu; Personatges; Balls (Muixeranga, Bastonets, Carxofa, Arquets,Pastorets, Bolero i Tornejants); Mare de Déu, l´anda i Volants; músics; públic; i les dos últimes, modalitat de blanc i negre i foto històrica, en qualsevol de les anteriors modalitats esmentades.

Cada una de les diferents categories comptarà amb dos premis, ambdós amb dotació econòmica (200 euros per a la millor fotografia i 100 per a la segona). Les bases del concurs estan disponibles per a consulta en www.algemesi.net i en altres punts físics de la ciutat com el Museu Valencià de la Festa, la Biblioteca Municipal, el Casino Lliberal (Departament de Cultura) i en l’Ajuntament d’Algemesí.
Amb totes les imatges que resulten guanyadores en les distintes modalitats s’editarà per part de l’Ajuntament d’Algemesí un llibre en què apareguen junt amb el nom del seu autor. El consistori repartirà tres exemplars de la publicació a cada un dels guanyadors com a part del premi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada