dimecres, 11 de setembre de 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA PROPOSARÀ EN TOTS ELS MUNICIPIS DE LA COMARCA QUE EL GOVERN DESTINE ELS 1.500 MILIOS DE LES OLIMPÍADES A EVITAR RETALLS EN EDUCACIÓ, SANITAT I DEPENDÈNCIA.


  El secretari general dels socialistes de la Ribera Alta, Robert Martínez, considera que la decisió pressa pel Comitè Olímpic Internacional de no celebrar les Olimpiades per l’any 2020 a la ciutat de Madrid deixa al govern espanyol lliure dels compromisos econòmics que havia pres per a portar endavant les inversions i despeses que la celebració d’eixe esdeveniment hagués suposat.
Martínez manifesta que segons les estimacions que havia fet el propi govern i el Comitè Olimpic espanyol la despesa que anava a suposar havia sigut estimada en uns 1.500 milions d’€.
Segons Martínez davant de la greu situació social que venim arrossegant com a conseqüència de la crisi i de les retallades en despeses socials que ha aplicat el govern els últims anys fan que les necessitats actuals prioritàries de la societat espanyola siguen temes tant bàsics com la sanitat, l’educació, l’ajuda a la dependència i les polítiques actives de creació d’ocupació.
El dirigent socialista considera que es tracta de recollir una demanda socialment molt ampla, en el sentit de destinar la despesa pública que s’havia previst dedicar a la celebració d’eixe esdeveniment a inversió pública en les matèries abans indicades, pal·liant així la situació que pateixen un gran nombre de ciutadans.
Martínez informa que els socialistes de la Ribera Alta presentaran mocions en tots els Ajuntaments per a demanar al govern espanyol que destine, a través dels Pressupost anuals dels propers exercicis, la quantitat que s’havia estimat de 1.500 milions d’€, destinada inicialment a la celebració de les Olimpiades per l’any 2020 a la ciutat de Madrid, a inversions públiques en matèria de sanitat, l’educació, ajuda a la dependència i polítiques actives de creació d’ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada