divendres, 6 de setembre del 2013

EL PSOE D’ALZIRA SOL·LICITA A L’ALCALDESSA QUE CONVOQUE UNA JUNTA DE PORTAVEUS PER A TRACTAR LES AL·LEGACIONS PRESENTADES PELS GRUPS DE L’OPOSICIÓ



  La portaveu del grup municipal socialista, Isabel Aguilar, ha presentat una sèrie d’al·legacions al reglament d’organització i funcionament de l’ajuntament d’Alzira (ROM), a fi de millorar-ho.
Aguilar considera que les dites al·legacions han sigut estudiades i realitzades pensant sempre en uns objectius imprescindibles en democràcia: augmentar la participació, la transparència i l’eficàcia en el funcionament de les nostres funcions, drets i obligacions dins del nostre ajuntament.
La líder dels socialistes explica que les al·legacions es dividixen en dos vessants, per un costat hi ha les al·legacions per motius de legalitat i per un altre les al·legacions atenent als criteris d’oportunitat.

Aguilar afig que les al·legacions per motius de legalitat són aquelles que modifiquen els punts del reglament que es consideren que no complixen amb la llei, mentres que les al·legacions d’oportunitat són aquelles que modifiquen els punts del reglament les que el grup municipal socialista considera políticament incorrectes, incomplets o confusos.
La dirigent socialista considera que l’elaboració d’un reglament era i és necessària ja que han passat molts anys i necessita ser renovat a les exigències i necessitats de la nova administració i nova societat alzirenya.
Aguilar afirma que l’actual reglament és un reglament que manca totalment de sentit democràtic, ja que en gran part els seus articles estan destinats a blindar i protegir als polítics en situació de govern i a posar les “coses més difícils” a aquells que estan en l’oposició.
Aguilar reitera que és un reglament que beneficia només a qui governa i recorda que un reglament ha de regular de la millor manera l’organització i el funcionament del nostre Ajuntament i no beneficiar exclusivament al partit que governa.
Aguilar considera que ara és més necessari que mai que en el nostre Ajuntament s’apliquen mesures de control que afavorisquen la transparència en al gestió dels diners dels alzirenys.
Aguilar remarca en que la unanimitat en la modificació d’un reglament és necessària i obligatòria ja que es tracta d’un reglament que perdurarà siga qui siga el partit que governe en la ciutat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada