dissabte, 14 de setembre del 2013

El CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CULLERA MANTÉ L'OFERTA EDUCATIVA MALGRAT LES RETALLADES

Més de cent persones s'han matriculat ja en els 4 grups de Graduat en Educació Secundària. 
També hi ha hagut un increment en la demanda de places en el grup de Base, el curs anterior al Graduat.

Dilluns passat s'obrigué el perióde de matrícula del Centre de Formació de Persones Adultes de Cullera. Enguany i a causa de la forta demanada de places i les interminables cues que s'han format durant els anys anteriors i que obligava als ciutadans a guardar torn durant hores, el Centre ha decidit procedir a formalitzar les matrícules de forma escalona i a traves del procés de preinscripció, cosa que permet saber quin és el nombre exacte de persones que demanen un curs i si hi ha més demanda que oferta procedir al sorteig de les places oferides. D'eixa manera s'eviten les aglomeracions  i  també les queixes d'aquelles persones que no podien estar tot el dia guardant el torn ja que només els primers que havien pogut estar el primer dia de matrícula obtenien plaça.

El procés de preinscripció per als grups de GES (Graduat en Educació Secundària) s'ha dut a terme des del dilluns 9 al dijous 12 de setembre , període en el qual vora 120 persones han optat a les places que s'oferien. Divendres 13 es va fer el sorteig de les places i només en un grup hi ha hagut persones que s'han
quedat en llista d'espera. Llista que es pot incrementar amb més persones que vulguen matricular-se encara , ja que si bé el període oficial de matrícula per als grups de Graduat ja està tancat , el període oficial de matrícula general és fins al 25 de setembre.

Dilluns 23 i dimarts 24 són els dies per a la preinscripció en la resta de programes i cursos que oferix el centre. Enguany i a pesar d'haver sofrit una nova retallada en la subvenció que atorga la Conselleria, l'Ajuntament de Cullera, titular del centre, ha decidit assumir la disminució i mantenir l'oferta actual,  oferta que per altra banda ja havia patit una forta retallada l'any 2010 i que va propiciar la disminució de cursos i grups.

A partir d'aquest setmana i fins al dia 25 es procedirà per tant a la preinscripció i formalització de la matrícula en els cursos de :  Accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys; Castellà i Valencià per a estrangers; Valencià per a la JQCV  elemental,mitjà i superior i  Anglés inicial, A2 i B1.

Per a més informació sobre els terminis, els horaris i e ls grups podeu visitar la web del centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada