dimarts, 10 de setembre del 2013

BARBABLU DE CARLOS PAVIA MATA PRIMER CLASSIFICAT EN LA CLASSE R I/ R I 4 EN EL XLIII TROFEU BADIA DELS TARONGERS DE CULLERA


En la classe OCR el primer classificat va ser BMW Prodriver d’Ignacio Martinez

La regata és puntuable per al Campionat Autonòmic de Creuers

El veler Barbablu de Carlos Pavia obté la primera classificació de la seua classe en el XLIII trofeu badia dels Tarongers de Cullera que es va celebrar dissabte passat 7 de sptiembre.
Els segons i tercer classificats en esta 43 edició de la regata van ser Toro uno de Luís E. Dominguez Arribas i Mafalda de Javier Fayos Monreal.
En la classe OCR el primer classificat va ser BMW Prodriver d’Ignacio Martinez seguit de New sisters, patronejat per Jose Luís Oltra i Mascarat IV de Jose Luís Francés Bou. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 30 velers procedents de distints clubs de la Comunitat Valenciana.

Esta és una de les regates de creuer més antiga de la Comunitat Valenciana, i també una prova clàssica que aglutina als creuers de la zona que aspiren cada any a aconseguir la Caravel·la de Plata.
Enguany, la Regata Badia dels Tarongers és puntuable en el Campionat Autonòmic de Creuer de la Zona Centre Nord, en la modalitat de flota.
La regata es va realitzar amb un recorregut, amb forma de triangle, d’aproximadament 12 milles nàutiques per la Badia dels Tarongers, des de la desembocadura del Xúquer fins a la zona del Far.
Els creuers amb certificat ORC i RI, inscrits van poder disfrutar d’una setmana de cortesia des d’una setmana abans fins una setmana després de la regata.
L’entrega de trofeus es va realitzar el dissabte a la nit, en les instal·lacions del Club Nàutic de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada