dimarts, 17 de setembre del 2013

AVIVA ALGINET OBRI EL TERMINI D´INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE VALENCIÀ AMB MOLTES NOVETATS



 L'agència de promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Alginet organitza, com cada any, cursos de valencià de preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià. Els interessat tenen de temps per a inscriure's fins el 24 de setembre a la Casa de Cultura.
La responsable de l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alginet, Eva Vázquez, serà l'encarregada de impartir les classes presencials dels grups elemental i mitjà.

Com a novetat pionera AVIVA ha preparat una nova plataforma d’aprenentatge en línea amb l’objectiu que els alumnes que, per diferents motius, no poden assistir a les classes presencials, puguen preparar-se els exàmens per a aconseguir el Grau Superior de Coneixements de Valencià. En la plataforma en línia poden fer exercicis pràctics, veure vídeos didàctics, obtenir temari en format pdf, consultar els dubtes amb la professora o relacionar-se amb els companys.
Els període per a inscriure's als tres cursos finalitza el 24 de setembre. Per tal de sol·licitar-lo cal presentar la inscripció a la Casa de Cultura. Els cursos començaran a principis d'octubre i finalitzaran al Juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada