dimecres, 4 de setembre del 2013

ALGEMESÍ SERÀ FINAL D’ETAPA DE LA III VOLTA CICLISTA A LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA


La prova, que està reservada per a les categories elit i sub-23, se celebrarà del 5 al 8 de setembre.

Es preveu l’arribada dels ciclistes sobre les 16.30 hores a Algemesí i a partir d’ací es realitzaran 4 voltes a un circuit de 15 quilòmetres amb dos metes volants i final d’etapa cap a les 18.30 hores en el carrer Albotaina de la localitat.

Ahir, dimarts 3 de setembre, a les 12:30 hores, en la Sala de Premsa de la Diputació de València, es va presentar la III Volta Ciclista a la Provincia-Trofeu Diputació de València, en la que Algemesí serà final 
d´etapa.

La prova, reservada per a les categories elit i sub-23, se celebrarà del 5 al 8 de setembre i comptarà amb la participació dels millors equips del panorama ciclista nacional i una important representació internacional, en total 24 formacions i 175 corredors. Esta prova de ciclisme es desenvoluparà en 4 etapes, la primera de les quals serà la d’Algemesí. En concret, 1a etapa: el dia 5 de setembre, Valencia-Algemesí, amb un recorregut de 134,5 quilòmetres, que arrancarà en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste i finalitzarà en el carrer Albotaina, d’Algemesí cap a les 18.30 hores.
Es preveu l’arribada dels ciclistes sobre les 16.30 hores a Algemesí i a partir d’ací es realitzaran 4 voltes a un circuit de 15 quilòmetres amb dos metes volants i final d’etapa cap a les 18.30 hores.
La 2a etapa serà el Gran Premi Camp de Morvedre-La Baronia, amb eixida i arribada a Estivella i en la qual els corredors hauran de cobrir 136,4 quilòmetres. La 3a etapa serà el Gran Premi Ajuntament de Náquera-Trofeo Salvador Tomás, amb un recorregut de 123,9 quilòmetres, i eixida i meta en esta localitat.
Finalment, la 4a etapa serà el Gran Premi Moncada, sobre un circuit de 13,5 quilòmetres on els corredors hauran de donar 9 voltes per a totalitzar 121,5 quilòmetres en l’esmentada localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada