divendres, 13 de setembre de 2013

AGUILAR: LA CONSELLERIA ENS TORNA A DECEBRE A TOTS. EL PP JA S’HA ACOSTUMAT A ENGANYAR-NOS I A LA NIT A DORMIR BÉ”


La portaveu socialista, Isabel Aguilar, ha manifestat la seua preocupació respecte a l’ajuda que la Conselleria d’Educació deu als alzirenys en matèria de llibres i material didàctic.

Aguilar va explicar que va ser el dia 22 de juny quan la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació va publicar les bases per a la convocatòria d’ajudes per a la compra de llibres de text i de material didàctic i informàtic, dels alumnes d’Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i d’unitats d’educació especial, escolaritzades en un centre públic o en un centre privat concertat i la resolució del qual va ser publicada en el tauler d’anuncis de tots els centres educatius corresponents.

La dirigent socialista afirma que com moltes altres vegades el procediment és el correcte, es publiquen unes bases, els ciutadans les complixen i entre un barem s’atorguen les dites beques, el problema torna a ser el mateix: “la Conselleria torna a fallar, torna a fer les coses mal i torna a decebre tots els ciutadans. Comencem a pensar que al Partit Popular li agrada fer esta classe de coses i damunt a la nit dormen bé”. Aguilar afig: “a més, la Consellera d’Educació, la Sra. Catalá, ha ratificat que enguany no hi haurà convocatòria d’ajudes oberta a totes les famílies, per la qual cosa s´agreuja més esta situació”.
Aguilar remarca en que és un moment molt dur social i econòmicament per a moltes famílies que posen tot el seu esforç perquè els seus fills i filles estudien i puguen iniciar el seu curs escolar amb el material que li correspon a cada un d’ells. La Conselleria deuria de ser més solidària amb les persones més necessitades que fan el desembossament d’este material a principi d’any i no reben cap beca.
La líder socialista explica que “no es pot tindre la poca vergonya política de deixar que moltes beques es queden en l’oblit, que desapareguen i no es passe al seu corresponent abonament perquè els alumnes acaben abans d’estar en el propi centre que rebre la beca”.
Aguilar exigirà en el pròxim ple a la Generalitat Valenciana el pagament immediat de les ajudes concedides per a la compra de llibres de textos i de material didàctic i informàtic.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada