dijous, 29 d’agost del 2013

RENFE PROMOCIONA LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D’ALGEMESÍ ENTRE ELS SEUS VIATGERS


Milers de visitants podran conéixer a partir de setembre la festa al viatjar en el tren o comprar un bitllet en les màquines expenedores o en les pantalles de venda de bitllets.

 L’Ajuntament d’Algemesí i Renfe han acordat un compromís de col·laboració pel qual RENFE promocionarà de la Festa de la Mare de Déu de la Salut amb diverses accions a través de les quals es busca informar els usuaris de les línies de Xàtiva-Valencia i Gandia-Valencia de la celebració de les processons d´Algemesí, una festa declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.
A partir de setembre tots els vagons d’estes dos línies portaran cartells informatius de les festes, mentres que en les estacions més importants es posarà el cartell oficial. Amb això es pretén invitar als milers d’usuaris del servici de tren de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Safor, l’Horta i la Costanera a presenciar unes festes cada vegada més conegudes.

També les pantalles tàctils de les màquines venedores de bitllets portaran des de setembre la imatge promocional d’estes festes durant estos dies.
El tren s’ha convertit en els últims anys en una opció molt utilitzada per a visitar Algemesí i presenciar les processons dels dies 7 i 8 de setembre. L’estació ferroviària d’Algemesí es troba a escassos minuts a peu del centre de la ciutat, on es desenvolupen els principals actes de les festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada