dimecres, 28 d’agost de 2013

L´ALCÚDIA CELEBRA LA III FESTA ESTELLÉS


El proper divendres 13 de setembre a les Runes del Convent tindrà lloc la III Festa Estellés de l’Alcúdia a les 9.30 de la nit.

Un any més, el Bloc de Progrés Jaume I organitza, amb el patrocini de l’Ajuntament, aquest sopar per rendir homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. La celebració constarà d’un sopar de cabasset, i posteriorment es recitaran poesies de l’escriptor, Hi haurà també actuacions de la Coral Nova Creació, El Bolero, grup de danses de l’Alcúdia i Pau Miquel Soler, lletrista i cantant alcoià del grup Arthur Caravan què aprofitant que enguany és l’any Estellés ha publicat un treball anomenat “Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià”, on conjuga la música amb la poesia; aquest junt a la resta d’actuacions faran les delícies d’un públic entregat i àvid de poesia i cultura.


Tots aquells interessats podran inscriure’s i comprar el tiquet a la Casa de la Cultura els dies 9, 10 i 11 de setembre de 7 a 9 de la vesprada o, a la papereria L’esplai a partir de l’1 se setembre en horari comercial. El preu és de 3 euros. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada