dimecres, 28 d’agost del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ REPARA 18.000 METRES QUADRATS DE PAVIMENT I MILLORA LES SENYALS DE CIRCULACIÓ


L’execució del projecte serà del 29 d’agost al 10 de setembre

 L’Ajuntament d’Algemesí començarà demà l’execució del projecte de reparació del paviment asfàltic de via pública en alguns carrers de la ciutat. En total es repavimentaran 18.000 metres quadrats, segons el projecte inicial i altres 6.800 metres quadrats oferits com a millora per l’empresa adjudicatària de les obres, en una actuació que es prolongarà fins al 10 de setembre de 2013.

El pressupost de l’adjudicació ascendix a 185.432,58 euros i a més de la repavimentació contempla el fresatge de la superfície asfaltada, l’agranat de la superfície total a pavimentar, el repintat de les marques vials de tràfic, el recrescut de trapes i la retirada dels senyals de la calçada per a la seua posterior adequació.
Els carrers i alguns trams en què es durà a terme l’actuació són: Sant Nicolau de Bari, Passeig Bernat Guinovart, Av. País Valencià, Mare Maria Ràfols, Pardines, Cotes, Pere III el Gran, Escoles Pies, República de Xile, València, Ferran d’Aragó, Av. Generalitat, Cardenal Martí, Catedràtic Mercer i Av. Josefa Ahuir.
Durant les obres, els veïns que disposen de garatge en la zona tindran l’accés condicionat als mateixos en funció de les tasques a realitzar i horari de treball de les màquines pavimentadores.
Per al regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio F. Saá, es tracta d’una obra necessària que millorarà l’estat dels nostres carrers i la circulació en el nucli urbà d’Algemesí. És una inversió que no sols inclou la millora del paviment, sinó també l’estat d’altres elements de vital importància per a la seguretat viària com la señalítica horitzontal i vertical, conclou l’edil.
Estes obres es complementen amb les realitzades ja en alguns dels carrers de la localitat on s’han rebaixat els passos elevats de vianants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada