dimarts, 27 d’agost del 2013

LA CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA DEL XÚQUER CONTINUA SENSE NETEJAR EL BARRANC DE BARXETA


 Un any més, el PSPV-PSOE de La Pobla Llarga es veu obligat a denunciar la falta de neteja del barranc de Barxeta i la perillositat que suposa de cara a la tardor.
La vegetació ha pres definitivament tot el llit del barranc i les canyes obstruïxen especialment els punts més crítics, com els ulls dels ponts en la zona de l’avinguda de l’estació.
Els socialistes de La Pobla aconseguiren recentment l’aprovació per unanimitat d’una moció en la qual es reclamava a la CHJ la neteja urgent del barranc, “però a hores d’ara no ens consta que la petició haja arribat a dit organisme”, explica la portaveu socialista, Neus Garrigues.

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga advertix que el perill de desbordament en cas de fortes pluges és real i si es produïx serà el resultat d’una negligència per part de l’administració responsable, ja que la darrera neteja del barranc va tindre lloc fa més de dos anys. “La falta d’actuació per part de la CHX està posant en perill les vivendes pròximes, la infraestructura dels ponts i els accessos dels camions a un important magatzem agrícola del municipi, la qual cosa podria perjudicar centenars de treballadors”, advertixen els socialistes.
Davant esta situació, el Grup Municipal Socialista demana a l’Ajuntament que exigisca a la CHX la neteja immediata del llit del barranc, com ja està fent esta mateixa setmana a altres municipis de la Ribera, com Càrcer. “Considerem que l’Ajuntament de La Pobla Llarga no pot romandre tranquil mentre s’aproxima l’època de fortes pluges i que per tant ha d’exigir a la CHX que actue ja”, conclou Neus Garrigues.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada