dimarts, 27 d’agost de 2013

EL PRÒXIM 6 DE SETEMBRE L’ALCÚDIA ACULL LA I CARRERA I MARXA DE LA DONA La Junta Local de L’AECC junt al Club d’Atletisme l’Alcúdia, han organitzat amb el patrocini i col·laboració de L’ajuntament, l’Alcúdia Qualitat, My chip i l’Alcúdia Piscina Coberta, la I Carrera i Marxa de la dona.
Aquesta tindrà lloc el proper 6 de setembre, a les 6.30 de la vesprada; i que consisteix en un recorregut urbà de 4.5 quilòmetres. L’eixida i la meta estarà a l’Espai Jove, al carrer Calvo Acacio enfront al parc.
La participació esta oberta a dones, xiques i xiquetes, a més de xiquets fins els 12 anys. Hi ha dues modalitats, la carrera, per a totes aquelles que vulguen fer el recorregut corrents i la marxa, que consisteix en fer el mateix recorregut però caminant.

A les 5.30 de la vesprada començarà l’arreplegada de dorsals, on cada participant prèviament haurà pogut dedicar aquesta carrera a aquella persona o persones que vulga. Seguidament, tots els assistents, participants com espectadors, podran gaudir d’una emotiva sorpresa, que no deixarà indiferent ningú. A continuació començarà la carrera, i darrere la marxa.
En acabar la cursa, les tres primeres classificades de la carrera, així com la primera atleta local (distinta de les anteriors, i empadronada a L’Alcúdia), rebran una medalla commemorativa. S’hi pot participar per categories, què són les següents: individuals o per equips (dues germanes, mare i filla, iaia i néta, dues cunyades, cosines).
Conforme es vaja arribant a la meta, i per cortesia de L’Alcúdia Piscina Coberta, hi haurà una sessió de zumba per a totes les participants, per tal tonificar el cos a ritme de balls llatins després de l’esforç fet i per ficar el punt i final a una vesprada divertida i sobretot solidària.
Per tal d’inscriure’s les interessades poden adreçar-se a partir del 26 d’agost i fins el 4 de setembre a l’Espai Jove en horari de 5.30 a 7.30 de la vesprada, o a la web www.mychip.es.
El preu de la inscripció és de 5€, què són en benefici de la lluita contra el càncer (investigació, tractaments, etc…), què es pot abonar en el moment de l’arreplegada dels dorsals o fent un ingrés en el número compte 3096 0001 97 2021240821, indicant nom i edat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada