dijous, 29 d’agost del 2013

EL CLUB DE FUTBOL DE CULLERA ES CONVERTIX EN CLUB CARDIOSALUDABLE


Amb este tipus de control es detecta en més d’un 90% el risc de mort sobtada i diverses patologies del cor.



L’Escola de Futbol del Cullera Club de Futbol ha aconseguit l’acreditació que atorga la Clínica Tecma després de realitzar un minuciós examen cardiovascular als jugadors.
Amb este tipus de control es detecta en més d’un 90% el risc de mort sobtada i diverses patologies del cor que poden ser tractades i controlades per especialistes sense que suposen cap problema de gravetat per als xiquets.

Més de 150 jugadors del Cullera Club de Futbol s’estan sotmetent a este control cardiovascular després del conveni sanitari firmat amb la Clínica Tecma, dilluns passat 26 d’agost. Per ara ja han passat este examen sanitari els cadets, infantils i juvenils del club. A finals de setembre ho faran els alevins i benjamins i una vegada conclosos tots els informes de salut, els monitors i entrenadors del Cullera Club de Futbol rebran formació en les instal·lacions de la Clínica.
Des de la Clínica Tecma afirmen que es tracta d’un control senzill “que alerta davant de possibles riscos cardiovasculars dels xiquets i per això suposa una gran seguretat i tranquil·litat per a les entitats esportives i per a les famílies dels jugadors per un preu mínim”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada