dilluns, 1 de juliol del 2013

PSOE D’ALZIRA ACUSA AL PP DE SER INSENSIBLES A LES 43 MORTS DEL METRO DE VALÈNCIA I NEGAR-SE A POSAR LES BANDERES A MITJA ASTA EL DIA 3 DE JULIOL


El secretari d’organització dels socialistes alzirenys, Fernando Pascual, manifesta que la commemoració enguany de les víctimes del metro és distinta perquè la decisió de la Fiscalia Provincial de València d’obrir noves diligències d’investigació sobre l’accident, que va causar 43 morts demostra que la investigació va tindre deficiències.
Segons Pascual el Partit Popular a Alzira, actua igual que ho va fer El Govern Valencià quan es van emprar a fons per a soterrar, fa ara set anys, ràpidament una tragèdia que amenaçava l’esdeveniment de la visita del Papa.

Pascual informa que el grup socialista va presentar una proposta perquè en l’Ajuntament d’Alzira les banderes estigueren a mitja asta dimecres que ve, demostrant el sentiment de dolor dels alzirenys per les 43 víctimes del major accident de metro d’Europa.
El dirigent socialista explica que es tracta d’un gest institucional en senyal de dol i memòria per les 43 víctimes i també pel patiment dels seus familiars però el més vergonyós és que el Partit Popular es negue a realitzar este gest en la nostra ciutat, on possiblement hi ha familiars d’algunes víctimes que residien en la ciutat de Torrent.
Segons Pascual l´Ajuntament per si sol, i així ho contempla l’actual legislació, pot decretar dol i com a conseqüència d’això posar les banderes a mitja asta.
El responsable socialista acusa l’Alcaldessa d’Alzira, de mentir i enganyar els ciutadans, però el més lamentable és que sent la Presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, no vullga sumar-se al dolor dels familiars dels 43 morts.
Pascual qualifica la postura política de Elena Bastidas, d’indigna i indecent, perquè amb la seua actitud esta sobrepassant tots els límits del desvergonyiment polític i és lamentable que continue ocupant la presidència d’una organització que representa a tots els municipis de la nostra Comunitat.
Este sèptim aniversari de l’accident de metro coincidix just amb la reobertura del debat públic gràcies a les actuacions dutes a terme per l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Julio que porta 7 anys demanant justícia per a este cas que es va tancar sense responsables. “Ni Bastidas, ni el PP, silenciaran les veus que demanen justícia”.
El responsable socialista insta al Partit Popular i a la Sra. Alcaldessa d’Alzira, que rectifique i el dimecres dia 3 de juliol, les banderes ondegen a mitja asta en la fatxada de
l´Ajuntament, en senyal de dol per les víctimes del metro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada