dilluns, 15 de juliol del 2013

MÉS DE 300 XIQUETS I XIQUETES DE LA LOCALITAT ACUDIXEN A L´ESCOLA D´ESTIU DE SUECA


 Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca s’ha incorporat per primera vegada monitors i monitores que atenen infants depenents augmentant, al seu torn, la incoporació laboral de joves professionals al mercat de treball.
Un estiu més es posa en funcionament l’Escola d’Estiu de Sueca amb una matrícula de més de tres-cents xiquets i xiquetes de la localitat ubicada les escoles públiques Carrasquer i Cervantes. Entre les novetats d’enguany cal dir que la gestió ja no va a càrrec del Consell de la Joventut de Sueca com es venia realitzant els darrers anys ja que s’ha optat perquè siga el mateix ajuntament qui gestione l’escola a més de la contractació i borsa de treball.

A diferència d’altres anys i per seguir millorant, Raquel Tamarit, com a titular d’Educació, ha incorporat personal d’integració que s’encarrega de cobrir les necessitats dels infants amb problemes de depèndencia. “Des d’aquesta regidoria hem volgut donar una mà als familiars que tenen infants depenents i possibilitar-los la seua incorporació a l’escola d’estiu amb tota normalitat, tot evitant qualsevol tipus de discriminació social” ha manifestat la regidora.
Cal afegir que, un any més, l’Escola d’Estiu de Sueca, a més del Pla d’Oci Alternatiu, facilita la contractació de joves professionals relacionats amb la docència, l’animació i activitats de temps lliure durant tot l’any donat que en aquest 2013 s’ha pogut contractar gairebé una trentena de monitors i monitores per a totes les activitats portades des de la regidoria de Joventut i Educació fomentant així la incorporació laboral juvenil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada