dilluns, 1 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ HOMENATJA ELS ESPORTISTES LOCALS QUE HAN DESTACAT EN LA TEMPORADA 2012/2013


El CB Marcelina, l’equip benjamí A del CD Benifaió, les gimnastes del CGR Roquette i el veterà en salt de longitud Angel Lloret reben l’aplaudiment dels seus veïns

Divendres passat va tindre lloc en la Cambra Agrària de Benifaió un acte de reconeixement i homenatge als esportistes locals del municipi que al llarg de la temporada 2012/2013 han aconseguit pujar al podium en llocs destacats.
Així, promogut per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Benifaió, el seu regidor David Vilanova va manifestar en l’acte que la intenció del consistori era “valorar l’esforç realitzat per estos esportistes que a més de tindre ja en les seues mans una copa o medalla puguen també comptar en el record d’esta temporada amb un homenatge del seu Ajuntament”.

Les jugadores femenines infantils i cadets del Club Básquet Marcelina Benifaió van rebre les seues medalles com a equips que havien aconseguit pujar de categoria.
El mateix per als xicotets futbolistes del Benjamí A del CD Benifaió els que mostraven la seua copa com a campions de la seua categoria aconseguida fa escasses setmanes.
També les gimnastes del Club Rítmica Roquette Benifaió van rebre els aplaudiments i el reconeixement a l’esforç després d’aconseguir en diverses competicions els primers llocs.
Finalment el veí de Benifaió Angel Lloret també va rebre la seua medalla en reconeixement al seu títol de Campió Autonòmic de Salt de Longitud i com a impuls a les noves cites esportives en competicions nacionals que durà a terme els pròxims dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada