dilluns, 1 de juliol de 2013

LA TORRE DEL MARENYET DE CULLERA ACULL UN ANY MÉS L’AVENTURA PIRATA La Regidoria de Patrimoni Històric i Museus de l'Ajuntament de Cullera ha organitzat un any més una activitat ludicoeducativa denominada: L’AVENTURA PIRATA.
Per mitjà d’un joc, els visitants visiten la torre coneixent els seus secrets i descobrint quina funció tènia, els que l’habitaven i com es va construir.
L’objectiu d’esta activitat és submergir als visitants, en ple segle XVI, en la Cullera assolada pels pirates barbarescos i donar a conéixer com es van haver de defendre els pobladors d’esta localitat marinera de la Ribera Baixa.

L’activitat, dirigida a tots els visitant estivals que vénen a Cullera, promou la participació de tots els membres de la unitat familiar per mitjà d’un senzill joc de pistes.
La Regidoria de Patrimoni Històric i Museus de l'Ajuntament de Cullera vol així contribuir a donar a conéixer el patrimoni històric de Cullera, en especial aquell que ha sigut objecte de diferents inversions per a la seua recuperació i posada en valor en els últims anys.
La Torre del Marenyet estarà oberta per als visitants de dimarts a diumenge de 17:00 h a 21:00 h.
L’Aventura Pirata” serà tots els Dimecres a les 18:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada