dilluns, 1 de juliol del 2013

LA TIRADORA SUECANA ANTONIA TORRES, SUBCAMPIONA D´EUROPA PER EQUIPS DE CAÇA EN LA MODALITAT COMPAK SPORTING

Del 20 al 23 de juny, va tindre lloc en Sant Martino-Río Salso de Tavullia (Itàlia) el Campionat d’Europa de caça en la modalitat de Compak Sporting. Una vegada més, la tiradora suecana, Antonia Torres, una de les tres integrants de l’equip femení espanyol, ha aconseguit tornar a casa amb una medalla, en este cas, la del subcampionat.
El triomf va ser per a les italianes, amb un marcador de 556 plats sobre 600. Entre les espanyoles, medalla de plata, va destacar l’actuació d’Antonia Torres, amb 184 plats de 200, la qual cosa li va suposar la sexta posició en la classificació general del Campionat. Li va seguir Beatriz Laparra, amb 181 plats (novena en la general) i María Dolores García, amb 177 (onzena).
Amb este resultat individual, la suecana aconseguix batre el seu propi rècord personal, en aconseguir 184 plats enfront dels 174 aconseguits l’any passat en el Campionat.