dimarts, 25 de juny de 2013

SUECA ACULL EL IV CAMPUS CRISTIAN CASTELLS


Fins al dissabte, els 35 xiquets participants podran disfrutar d’un gran nombre d’activitats programades en esta edició

 El Campus Cristian Castells és un esdeveniment esportiu que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un dels millors en la seua categoria a la Comunitat Valenciana.
Dissabte passat va tindre lloc, en el Camp de l’Infantil de Sueca, la presentació oficial del Campus, en la qual es van anunciar totes les activitats programades que realitzaran, al llarg de la setmana, els 35 xiquets participants en esta edició, supervisats pel director del Campus, el futbolista suecà, Cristian Castells, i tot l’equip de monitors i tècnics especialistes.

Com en anys anteriors, l’objectiu que es proposen des de l’organització del Campus és el d’ensenyar els xiquets, a través de la pràctica de l’esport, una sèrie de valors molt importants que els ajudaran en el seu desenvolupament personal, com són l’esforç, el sacrifici, l’exercici, el treball en equip, la constància i la importància de cuidar la salut.
A la presentació oficial van assistir la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el promotor i director del Campus, Cristian Castells; i tot l’equip de professionals que treballarà amb els xiquets; així com els participants i els seus familiars.
En la seua intervenció, Castells va presentar un a un l’equip de monitors del Campus, incidint en la seua professionalitat i en “tot allò que aprendran d’ells els xiquets”. Va tindre també paraules d’agraïment per a les famílies dels participants, per al principal patrocinador, l’empresa IAF Txèquia, “ja que, sense ell, la realització d’este Campus, des de la primera edició, no hauria sigut possible”, així com per als col·laboradors: la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, SD Sueca, Nirvana Imatge, Oidea Comunicació, Centre Vall, Sueca Televisió, Actual Sport i Suheca.com. Castells va remarcar també en les seues paraules la filosofia del Campus, “no es tracta de tindre-los entretinguts unes hores, sinó que aprenguen, divertint-se, valors importants, com que per a saber guanyar cal saber perdre; o que, per a saber competir i guanyar, han de saber respectar l’entrenador, els companys, etc.”.
El Campus que hui es presenta no és un campus qualsevol. En ell es treballen diferents vessants: l’esportiva, la lúdica, la cultural... El treball que realitzen, tant Cristian, com tots els monitors, és molt important per als xiquets i, per això, des de la Regidoria d’Esports continuarem recolzant-lo edició rere edició. Espere que tots els participants disfruten d’esta setmana i l’aprofiten al màxim, esgotant els monitors i divertint-se entre companys”, va afirmar Ribes.
L’equip tècnic de la VI edició del Campus Cristian Castells està format per :Juan José Llopis, director de l'equip mèdic; María Vallet, nutricionista; Jordi Beltrán, fisioterapeuta; Davinia Boil, professora d’anglés; Quique Tortosa, jugador del Guadalajara, de Segona Divisió A; Marc Castells, jugador de l’Asteras Trípoli; James Granell, coordinador del Campus; Cristian Baldoví, monitor de futbol 7; Toni Dasí, exjugador professional i entrenador nacional; Salvador Navarro, entrenador nivell 1; Óscar Blasco, entrenador de porters; i Christian Mont, monitor de natació. A més, esta edició comptarà amb la participació de reconeguts futbolistes professionals convidats, com ara Jaime Gavilán, jugador del Getafe, i Ximo Navarro, jugador de l’Asteras Trípoli, de la primera divisió de la lliga grega. També participarà la psicòloga esportiva, Lorena Cos, de l’Institut Valencià de Recuperació Esportiva, qui oferirà als xiquets una interessant xarrada sobre com previndre lesions o quin és la millor alimentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada