dimarts, 25 de juny del 2013

MAYOR INSTA ELS DIRIGENTS DEL PP A PRESENTAR MÉS PROPOSTES PER IMPULSAR LA INDÚSTRIA TURÍSTICA



Jordi Mayor
 El secretari general del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa, Jordi Mayor, ha assegurat que la comarca “fa anys va perdre el turisme estranger per la discriminació en matèria d’inversions i promoció a la qual ens sotmet la Generalitat Valenciana”. Mayor ha recordat que “fa dècades sí teníem eixe tipus de turisme, el qual poc a poc ha anat abandonant les destinacions turístiques de la nostra comarca per desplaçar-se cap a altres zones que sí han rebut inversions milionàries del Consell”.
El dirigent socialista ha respost així a les declaracions realitzades el passat dissabte a Sueca per la coordinadora general del PP de la província de València, Belén Hoyo, qui durant el transcurs d’un esmorzar amb càrrecs i militants del seu partit va assegurar que el fet que “arriben més turistes britànics, alemanys, russos o noruecs a Sueca, El Perelló, El Mareny o Cullera” provoca que “es beneficien restaurants, bars, hotels, càmpings però també forns, fruiteries i indirectament els nostres agricultors i arrossers, els nostres pescadors i molts altres sectors”.

Jordi Mayor s’ha preguntat “on ha vist tant de turista estranger a la Ribera Baixa la senyora Hoyo?”. “Jo solc visitar les nostres platges habitualment i no els veig per cap de lloc. Ni jo, ni els hostelers, ni els comerciants que es queixen del model turístic estancat que tenim, incapaç de generar riquesa per falta de recolzament de les Administracions autonòmica i estatal”, ha afegit.
Segons els portaveu socialista, “La senyora Hoyo el dissabte no sabia on estava donant el discurs de torn, però el més greu és que cap dirigent local o comarcal del seu partit intervinguera per defensar els interessos de la Ribera Baixa i li deixara ben clar que el PP no ha fet res pel turisme de la comarca des que governa la Generalitat”.
En eixe sentit, Mayor ha demanat els populars que es dediquen “a presentar més propostes per impulsar la indústria turística i dir menys tonteries”, al mateix temps que ha recordat que ell, com a portaveu municipal dels Socialistes de Cullera, porta demanat insistentment un pla renove per a la capital turística comarcal, així com un pla de reactivació econòmica que contribuïsca a la generació de llocs de treball mitjançant l’impuls del sector turístic, sense que cap dirigent del PP de la Ribera Baixa haja fet ni una sola proposta “no sols en matèria turística, sinó en cap altra”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada