dilluns, 17 de juny de 2013

JORNADA SOBRE LA NOVA FUNCIÓ PÚBLICA EN LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA Amb el títol “La nova funció pública”, la Mancomunitat de la Ribera Alta ha realitzat una jornada formativa destinada als treballadors i gestors públics dels ajuntaments de la Ribera Alta.
L’objectiu d’esta jornada ha estat desenvolupar les capacitats i habilitats professionals per a adaptar-se als canvis en l’administració pública i aprofitar les noves oportunitats que oferixen.
Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, “tots els cursos formatius que s’organitzen periòdicament en la Mancomunitat destinats a funcionaris i representants públics tenen la finalitat de millorar el funcionament de les nostres institucions i els servicis que oferixen als ciutadans.”

La jornada s’ha celebrat hui dilluns dia 17 de juny al Saló d’Actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta i ha constat de quatre ponències. En la primera, Víctor Almonacid, secretari general de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha centrat en el paper i les funcions dels funcionaris en la nova administració. A continuació, Mila Ortiz, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alzira, ha parlat de l’optimització de recursos i el desenvolupament de competències en les plantilles de les entitats locals i Eva Altaver, periodista de Canal 9, coach i directora de l’Àrea de Comunicació Estratègica, ha tractat com motivar els treballadors públics perquè s’adapten als nous canvis i processos de modernització. Finalment, Maria Zabay, llicenciada en Dret, presentadora de televisió i coach, ha presentat noves tècniques i habilitats per a millorar l’atenció del públic i la comunicació amb els ciutadans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada