dimarts, 25 de juny del 2013

EQUIPS DE QUATRE PROVÍNCIES ES DONEN CITA EN EL TROFEU D´AGILITAT CANINA VILA D´ALMUSSAFES



 Les pistes d'Agility de la localitat d'Almussafes van ser testimoni, durant la vetlada de dissabte passat dia 22, de la celebració de la XVI edició del Trofeu d'Agilitat Canina Vila d'Almussafes. Dos integrants del club local van aconseguir el primer lloc del podi de les seues respectives categories en una competició que va destacar per una gran germandat esportiva.
El trofeu Vila d'Almussafes, més que consolidat a la Comunitat Valenciana, va celebrar durant la nit del 22 al 23 de juny, la seua XVI edició consecutiva. A pesar de coincidir amb altres proves canines, el campionat va comptar amb la participació de 86 equips de diferents clubs de tota la Comunitat Valenciana i inclús de Terol.

L'open va constar de dos mànegues, una d'agility i una altra de jumping, interrompudes pel sopar amb la que Esportiu Agility Almussafes, en qualitat de club organitzador, va obsequiar tots els participants.
Una vegada més Agility Almussafes va collir èxits, que se sumen als bons resultats obtinguts en la temporada 2012/2013, clausurada recentment. En la categoria “mini” va debutar Mari Carmen González amb el seu gos Buzz Lighty, que es va alçar amb la primera posició. Igualment Javier Pérez, amb el seu ca Estrela, va quedar primer en la categoria “mitja”.
La joveneta Ana Alegre va exercir de jutge de la prova, situant als concursants enfront d'unes pistes impecables, que va jutjar amb un criteri propi de jutges més experimentats.
Socis i rivals van compartir una vetlada de germandat que va destacar per la seua gran esportivitat i camaraderia. Després de la parada estiuenca, s'iniciaran els entrenaments preparatoris per a la nova temporada esportiva, en la que el club local confia aconseguir grans resultats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada