dimarts, 25 de juny del 2013

EL CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE BENIFAIÓ, SUBCAMPIÓ D’ESPANYA PER AUTONOMIES


Este cap de setmana s’ha celebrat a Valladolid el Campionat d’Espanya Individual, de Clubs i Autonomies en les categories Aleví, Senior i Primera.


Mar Martinez, Alba Lozano, 
Elisabet Martinez
amb els seus trofeus.
Com assenyalen des del club “les nostres gimnastes Alba Lozano, Mar Martinez i Elisabet Martinez han tornat a demostrar amb els seus resultats que el Club Roquette seguix en la part alta de la gimnàstica nacional. Amb la seua participació han aportat junt amb la resta de gimnastes de categoria Senior, el Sub-Campionat Nacional per Autonomies, donant al Club la 4a posició per equips”

En la modalitat individual les tres gimnastes han aconseguit disputar un total de 6 finals que només disputen les 8 millors de cada aparell. En el concurs general, les gimnastes de 1a Categoria van obtindre la 6a posició per a Elisabet i la 7a posició per a Mar, assegurant-se així la permanència en esta Categoria d’Honor per a la pròxima temporada.
Cal destacar que només 3 Clubs de tota Espanya compten amb més d’una gimnasta en la dita categoria, Club Ritmo de Lleó, Marbella d’Andalusia i el CLUB ROQUETTE BENIFAIÓ.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada