dilluns, 17 de juny del 2013

EL CARTELL DE CARLES LLEDÓ SERÀ LA IMATGE DE LES FESTES MAJORS DE SUECA 2013



 El cartell presentat per Carles Lledó Grau, de Sueca, ha resultat el guanyador del concurs convocat per la Regidoria de Festes per a triar la imatge de les Festes Majors de Sueca 2013. Amb el lema “2013 rue de Sueca”, l’obra de Lledó ha aconseguit el vot favorable del jurat que ha triat este cartell entre els 33 presentats en esta edició.

El jurat ha estat format pel regidor de Festes i alcalde en funcions, Dimas Vázquez, el qual ha delegat el seu vot en el dissenyador gràfic, Fernando Viñoles; la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; el també regidor, Raúl Pla; el director de l’Escola d’Art Municipal “Escultor Beltrán”, Juan Antonio Llopis; i la secretària del tribunal, Roser Bartolomé. “L’elecció del jurat, en el qual es trobaven tres professionals del sector, ha estat molt renyida. Finalment, i entre els tres cartells que han quedat finalistes, el jurat s’ha decantat pel guanyador. Jo, que havia delegat el meu vot en un professional del disseny, em sent doblement content: perquè el cartell guanyador era un dels meus favorits i perquè, a més, l’autor és un ciutadà de Sueca”, ha afirmat el regidor de Festes i alcalde en funcions, Dimas Vázquez.
Els treballs finalistes han sigut els presentats per Juan Diego Ingelmo Benavente, amb el lema “S de Festa”, i el presentat per David Guerrero Miguélez, amb el lema “Benvinguts a les nostres festes”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada