dimecres, 15 de maig del 2013

LLIURAMENT DE PREMIS DE LA 28 TROBADA DE CENTRES D´ENSENYAMENT EN VALENCIÀ DE LA RIBERA


 
 Ahir dimarts va tindre lloc el lliurament de les tablets i el projector de vídeo als premiats en la rifa de la 28 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, que han correspost a persones agraciades del CEIP Carrasquer de Sueca, CEIP Evarist Calatayud de Montserrat i CEIP Pepita Greus d'Alginet.
En la modalitat de centre educatiu que ha venut més butlletes de la rifa, en volum proporcional al nombre d'alumnes matriculats el curs acadèmic 2.012/2.013, ha guanyat un projector de vídeo el CEIP Balmes de Guadassuar.
Els guanys econòmics de la rifa representen una part important del finançament de la Coordinadora de Centres, així com la venda de samarretes dissenyades per Xavier Mariscal, que es van vendre tant als centres educatius de la comarca com al punt d'informació el dia mateix de la Trobada.
Felicitem els guanyadors i guanyadores de les tablets i del projector de vídeo, i agraïm la participació dels qui enguany no els ha somrigut la sort, perquè amb la seua compra de butlletes han garantit la promoció del valencià a la Ribera i l'organització de la Trobada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada