dimecres, 15 de maig del 2013

LES ENERGIES RENOVABLES EN LA TERTULUA DE L´ATENEU DE SUECA DEL PRÒXIM DIVENDRES 17 DE MAIG



 Les energies renovables centraran la Tertúlia de l’Ateneu prevista per al proper divendres, dia 17 de maig.
Alternatives al model d'energies actual serà l’enunciat de la xerrada-col·loqui que en aquesta ocasió dirigiran Andrés Montesinos, delegat de zona de la cooperativa Som Energia, i Carmen Castells, integrant de la mateixa empresa.
Les energies renovables són un valor en alça. La cooperativa que representen els tertulians que ens acompanyaran el divendtres es dedica, entre altres aspectes, a la compra al mercat l'energia elèctrica que els seus socis i sòcies consumeixen. Al mateix temps, la cooperativa es proveeix dels certificats de garantia d'origen de productors d'energia exclusivament renovable.
Paral·lelament, treballen per desenvolupar xicotets projectes de producció d'energia en quatre sectors: biogàs, fotovoltaic, eòlic i biomassa. Tenen com objectiu el cobrir el 100% de la demanda d'electricitat dels seus socis amb els nous projectes.
La xerrada està prevista per a les 20 hores. En acabant, com ve sent costum, totes aquelles persones que ho desitgen podran compartir sopar d’entrepà amb Montesinos, Castells i membres de la junta de l’Ateneu Sueco del Socorro.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada