dimecres, 15 de maig del 2013

LA 24 EDICIÓ DE LES JORNADES DE TEATRE ESCOLAR D´ALGEMESÍ REUNIXEN A MÉS DE 150 JÓVENS ACTORS EN SET REPRESENTACIONS


Enguany participen set centres escolars de la localitat i duran a terme 14 representacions teatrals en el Teatre Jaume I del municipi.

Més de 150 jóvens d’Algemesí es convertixen durant estos dies en actors dins de la vint-i-quatrena edició de les Jornades de Teatre Escolar organitzades per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Algemesí. Enguany participen set centres escolars de la localitat i duran a terme 14 representacions teatrals en el Teatre Jaume I del municipi. Al llarg d’este mes de maig està previst que passen per estes instal·lacions al voltant de 4.000 espectadors.
El col·legi Santa Anna ha obert este certamen amb la interpretació de “Els bots del gat amb bots”. A ells els ha seguit el centre Salvador Andrés amb “El rei amb orelles de cavall”. Els tercers a actuar seran els jóvens actors del col·legi Maristes amb “Any de neu, any de Déu”.
Els alumnes de l’institut Sant Vicent Ferrer interpretaran “Antaviana”, mentres que el col·legi María Auxiliadora ha triat per a esta edició de les jornades de teatre escolar la peça “Joan el Cendrós”. L’IES Bernat Guinovart escenificarà “Crono-ritmes”, mentres que el col·legi Ribalta tanca esta edició amb “El rei Aram Sam Sam”.
La regidor d’Educació, Beatriz Díaz, ha destacat la notable participació en estes jornades i la bona acceptació que tenen les mateixes perquè “hi ha alumnes que actuen, altres que preparen els decorats i els altres disfruten de les obres dels diversos col·legis i aprenen també a ser espectadors; una activitat completa i complementària per al seu desenvolupament, l’aprenentatge i el treball en equip dels nostres escolars”.

Les jornades de teatre escolar finalitzaran el divendres 31 de maig amb un acte en què s’entregaran diplomes a tots els alumnes que han participat com a actors al llarg d’este mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada