dimecres, 1 de maig del 2013

JORDI MAJOR EXIGIX A MONTAÑES QUE ES DISCULPE EN EL PLE PER INSULTAR ALS DESNONATS


El regidor de Serveis va cridar “fill de puta” al representant de la PAH-Ribera Baixa en la sessió plenària d’ahir

El Partit Popular va presentar una esmena a la totalitat de la moció presentada conjuntament per PSOE i Compromís

Jordi Mayor
 El portaveu municipal del PSOE en l’Ajuntament de Cullera, Jordi Major, ha exigit que l’edil de Serveis, Juan Montañes, es disculpe públicament en el pròxim ple i es retracte de l’insult que va proferir en la sessió plenària d’ahir al representant de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de la Ribera Baixa (PAH-Ribera Baixa), quan li va cridar literalment “fill de puta”.
L’insult de l’edil va ser pronunciat després que els membres de la PAH abandonaren el saló de sessions atés que el Partit Popular va presentar una esmena a la totalitat de la moció presentada conjuntament per PSOE i Compromís d’acord amb la PAH, en la que s’incloïen 7 propostes per a protegir a les persones que han perdut sa casa o estan en perill de fer-ho, entre elles la dació en pagament l’habilitació d’una xarxa de lloguer social o exigir a les entitats bancàries locals la suspensió immediata de qualsevol procediment de desdonament.
Encara que en declaracions posteriors al periòdic Levante-EMV Montañes ha demanat disculpes, Major considera que “és en el ple on ha de fer-ho perquè és allí on va menysprear els representants dels desnonats”.
Major considera que si el regidor no es retracta en seu consistorial “llavors el que ha de fer és dimitir i anar-se’n a sa casa, perquè no podem consentir que un representant públic es dedique a eixe tipus de política que falta el respecte als que pitjor ho passen i més patixen per esta crisi”.
El líder de l’oposició, que també va rebre un insult en el transcurs del debat per part de l’edil de Turisme i Personal, Manuel López, creu estes actituds del PP “són una clara mostra del nerviosisme que tenen al veure que se’ls ha anat el govern de les mans i que seran castigats durament en les urnes”.
Segons Jordi Major, “No sols passaran a la història com l’equip de govern que ha arruïnat a Cullera, sinó també per menysprear els seus propis veïns que són els que els paguen el sou cada mes”. El cap de l’oposició també va fer una crida al “assossec” i va demanar als edils del PP “que es mosseguen la llengua perquè cada vegada que parlen és per a ficar la pota fins al fons”.
Major també va lamentar l’actitud poc elegant de la portaveu del Partit Popular, Mª Ángeles Arlandis, qui, lluny d’exigir educació als regidors del seu grup municipal, els va riure les gràcies. Això, segons l’opinió de Jordi Major, “reflectix la poca classe política d’esta senyora”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada