dimecres, 15 de maig del 2013

CULLERA ACULL LES JORNADES DE TURISME DE LITORAL

                                                                       Foto: Jordi Piris

 El Patronat Provincial de Turisme i la Universitat de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cullera, celebraran la jornada “Desenvolupament Territorial i Turisme de Litoral: el futur després de la crisi”, durant el 15 de maig, en l’hotel Santamarta de Cullera.
La jornada té com a objectiu informar els participants de les pautes que definixen i condicionen l’activitat turística en la franja del litoral de la província de València.
l’intercanvi permetrà crear un fòrum de diàleg que ajude a reflexionar, potenciar i gestionar adequadament les possibilitats turístiques dels municipis valencians, a través de les aportacions dels especialistes en esta matèria.

Ponències de la Universitat de València

Les ponències, dirigides als alcaldes i regidors de municipis del litoral de la província de València, comptaran amb l’aportació de professors de distintes disciplines de la Universitat de València.
La primera anirà a càrrec de María Dolores Pitarch, doctora del departament de Geografia de la Universitat de València, i serà sobre “el turisme de litoral en el territori valencià. Un diagnòstic del territori”. El catedràtic de Direcció d’Empreses de la Universitat de València, Joaquín Alegre, tractarà sobre la qualitat com a objectiu del turisme.
A continuació, hi haurà una taula redona per a tractar les directrius per a una activitat turística sostenible i rendible en el litoral de la província de València.
A la vesprada, els assistents visitaran el Castell de Cullera, com a exemple de turisme cultural en la costa valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada