dimecres, 15 de maig del 2013

ALGEMESÍ REP A 500 ALUMNES DE LES EPA PER A FER-LOS ENTREGA DELS PREMIS DEL SEU CERTAMEN LITERARI

Algemesí rebrà demà als alumnes i responsables de les Escoles Permanents d’Adults de València per a fer-los entrega dels premis als guanyadors del certamen literari, un certamen que en esta ocasió porta el lema “Escola d’Adults com a mitjà d’integració”.
A l’acte assistirà el Subdirector General d’Innovació i Qualitat Educativa, Juan Pablo Valero, la Presidenta de la FEVAEPA ( Federació Valenciana d’Associacions d’Alumnes de Centres EPA), Rosa María Baray, l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García, i la regidor d’Educació, Beatriz Díaz, junt amb la Presidenta i Directora d’EPA Jaume I- d’Algemesí, Merche Trull i Magdalena García.
L’acte tindrà tres parts: una primera d’inauguració en què les màximes autoritats donaran la benvinguda. Una segona part d’actuacions i representacions teatrals, musicals i de dansa, on els alumnes mostraran algunes de les activitats dutes a terme en el centre i la part final en què les màximes autoritats faran entrega dels premis als guanyadors del certamen literari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada