dimecres, 3 d’abril del 2013

EL PSPV RIBERA ALTA ALERTA DEL RISC QUE SUPOSA LA REFORMA LOCAL DEL PP


El PSPV Ribera Alta en la commemoració del 34 Aniversari de les primeres eleccions municipals alerta del risc que suposa per a la democràcia i l’Estat de Benestar la reforma local del PP
El secretari d’organització del PSPV de la Ribera Alta, Fernando Pascual, ha indicat que la reforma local que planteja el Partit Popular de Rajoy és un atac al municipalisme que té com a únic objectiu el desmantellament i la privatització de servicis, la qual cosa ens portarà, després de 34 anys d’ajuntaments democràtics, a tindre unes administracions de segona.
Segons Pascual a més de deslocalitzar i allunyar als veïns de les competències pròpies dels ajuntaments, la reforma local del Partit Popular suposará la destrucció de milers d’ocupacions públiques.
El dirigent socialista ha recordat que els ajuntaments van ser institucions clau durant la transició democràtica. Governar des de la proximitat i la proximitat ha sigut el senyal d’identitat que ha facilitat la profunda transformació i modernització d’Espanya en les últimes dècades, per la qual cosa la proposta del Govern del PP d’intervindre i buidar de competències a una gran majoria de les entitats locals posa en perill i fa més fràgil la nostra democràcia.
Pascual afirma que l’argument d’estalvi econòmic que esgrimix el Partit Popular per a plantejar la seua modificació legislativa és fals i, en realitat, criminalitza la representació i l’exercici polític municipal, fulmina el principi de rendibilitat social dels servicis públics i allunya els centres de decisió de la ciutadania, a més que El Govern del Rajoy pretén imposar-la sense debat sobre el nostre model territorial.
El responsable socialista considera necessari afrontar amb valentia un debat territorial, de competències i finançament per a reformar l’administració municipal, i insta els ciutadans a defendre la democràcia local des dels pobles i ciutats, on la nostra força va arrelar per a aconseguir la nostra autonomia municipal des d’hem estat defenent els valors d’igualtat, llibertat i justícia social.
Pascual ha assegurat que despres de 34 anys des de les primeres eleccions municipals els socialistes s’oposaran en tota la contundencia democartica a la reforma local que ha plantejat El Govern de Mariano Rajoy, perquè, pretén privatitzar servicis públics municipals i això no es pot ni s’ha de consentir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada