dijous, 18 d’abril del 2013

DETINGUT UN JOVE A CULLERA PER L’HOMICIDI DEL VENEDOR DE L’ONCE


La víctima va ser assassinada de 17 punyalades en el seu pis el passat mes de febrer


Un jove de nacionalitat lituana de 22 anys d’edat va ser detingut dilluns passat per agents del grup d’Homicidis per l’assassinat del venedor de l’ONCE de 57 anys d’edat, Rafael Alamillo, mort per 17 ganivetades a sa casa de Cullera en la matinada del passat 16 de febrer.
El suposat homicida va ser detingut a Cullera, on residix i d’on no s’havia mogut des que es va produir la mort del venedor de l’ONCE.
La víctima, que duia 20 anys expedint cupons, tenia antecedents per tocaments i assetjament a menors. Els agents d’Homicidis van dirigir la investigació cap al grup de xavals que freqüentaven la casa del venedor de cupons, el costum del qual de portar xics i adolescents al domicili era conegut per molts dels seus veïns.
Les investigacions policials apuntaven que víctima i autor no sols es coneixien, sinó que la relació entre ambdós havia sigut estreta i amb càrrega emocional.
El cos de la víctima, que tenia antecedents per pornografia infantil, no va ser trobat fins que els seus companys van donar l’alerta perquè no havia obert el quiosc dels cupons. Dos companys de treball van ser els que van avisar a la Policia Local al veure que el lloc de venda que Rafael estava tancat el dissabte al matí i que encara havia exposats cupons del sorteig del divendres i del cap de setmana.
Una patrulla de la policia local de Cullera va acudir al carrer del Cabanyal i al no poder accedir a la vivenda va sol·licitar l’ajuda dels bombers, que van entrar en el pis i van trobar el cadàver de l’home que residia en Cullera des de fa diversos anys.
Segons les investigacions l’autor del crim disposava de claus del pis. La policia local de Cullera, que va acudir al domicili, va confirmar que la porta de la vivenda no estava forçada.
Així, els agents van citar a declarar a diversos jóvens amb què s’havia relacionat, entre ells, algun compatriota i conegut del jove detingut.
A més, els investigadors comptaven amb evidències arreplegades en la casa i van aconseguir seguir-li el rastre a una joia, propietat d’Alamillo, que algú s’havia portat de la casa. Encara que el robatori com a mòbil principal de seguida va ser descartat, la Guàrdia Civil tenia clar que l’autor del crim s’havia portat algun objecte valuós.
Els agents van aconseguir establir que la joia d’or havia sigut venuda per un jove en una casa de compravenda de València, on encara es conservava a pesar que havien transcorregut unes quantes setmanes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada