dijous, 18 d’abril del 2013

CULLERA ACULL L’I FÒRUM INTERNACIONAL DE LA DONA



  Cullera acollirà el pròxim cap de setmana l’I Fòrum Internacional de la Dona amb el lema “Dona, sé el que eres”, organitzat per la Fraternitat d’Agrupacions Sant Tomàs d’Aquino (FASTA)
El fòrum, organitzat amb la col·laboració de l’Arquebisbat de València, es desenvoluparà en l’Hotel Santa Marta, ubicat en l’Av. El Racó, 52, de Cullera, des del divendres 19 al diumenge 21 d’abril, dia en què l’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro, presidirà una eucaristia a les 13 hores.
Esta trobada té com a objectiu crear un espai de convivència, oració i formació sobre la identitat de la dona així com arribar al nombre més gran de dones per a formar una xarxa de defensores de la dignitat pròpia de la dona, la vida i la família a Espanya.
Després de la inauguració, que tindrà lloc el divendres a les 20 hores, les sessions donaran començament el dissabte amb la primera conferència, a les 9.30 hores, a càrrec del sacerdot diocesà Álvaro Almenar, Llicenciat en Sagrada Teologia del Matrimoni i Família pel Pontifici Institut Joan Pau II, i secretari de l’Arquebisbe, qui parlarà sobre “La dona en les Sagrades Escriptures i el Magisteri de l’Església”.
Per la seua banda, Amparo Medida, Llicenciada en Pedagogia Social, tractarà la ideologia de gènere a partir de les 11.30 hores, i Carmen Álvarez Alonso, doctora en Teologia Dogmàtica per la Università Pontifícia Salesiana de Roma, impartirà a les 18 hores la conferència “Cap a una Teologia del femení. Reflexions des de la Teologia del Cos en Joan Pau II”.
A més, el dissabte se celebraran taules redones sobre temes com “Provida”, “Orientació familiar”, “Educació per a l’amor” i L’educació dels nostres fills” .
El diumenge, a les 10.30 hores, el fundador de FASTA, Anníbal Ernesto Fosbery, dissertarà sobre la “Vocación-misión de la dona com a pelegrina d’esperança” i a les 12 hores serà la clausura, en el que participarà, entre altres, la presidenta de l’Associació de Professionals i Empresàries Catòliques, Mar Sánchez Marchori. Després de la clausura, monsenyor Osoro presidirà una eucaristia.

Per a més informació i inscripció: forodelamujer@fasta.es i el blog http://foromujer2013.wordpress.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada