diumenge, 24 de març del 2013

S’ANUL·LEN LES OPOSICIONS A TRES PLACES DE LA POLICIA LOCAL D’ALZIRA


Un varapalo judicial anul·la les oposicions a tres places de la Policia Local d’Alzira de l’any 2009 ja cobertes i que es deixen sense efecte

Paco Gimeno : “Anomenar com a President del Tribunal a un funcionari interí és la causa de l'anul·lació com ja va advertir al seu dia el sindicat CC.OO.”

 Recentment la Secció Segona del TSJCV ha dictat sentència per la qual confirma la dictada al seu dia pel Jutjat del Contenciós núm. 7 de València de data 24 de novembre del 2010. La conseqüència és l’anul·lació de tot el procés de selecció per a cobrir en propietat tres places de la policia local de l'Ajuntament d'Alzira.
Segons l'agrupació local de Compromís per Alzira, el sindicat CC.OO. des del principi del procés va advertir i va recórrer davant l'Ajuntament la composició del tribunal de selecció atés que el seu president era el Cap de la Policia Local d'Alzira D. Jorge Iglesias que ostenta la seua plaça de forma interina, qüestió no permesa per la Llei.
Des de Compromís per Alzira lamenten que, al no saber rectificar a temps, caldrà iniciar de nou una nova convocatòria amb un Tribunal anomenat d'acord amb els criteris que marca la Llei.
La qüestió més greu, segons el parer de Compromís per Alzira, és la de mantenir durant quasi deu anys una plaça de la màxima responsabilitat com és l'Intendent Principal de la Policia Local de forma interina, arribant-se a la confusió entre la seua capacitat per a exercir el càrrec amb la falta de cobertura legal d'aquesta plaça que pareix es vol cobrir durant aquest exercici després d'haver-ho intentat amb anterioritat sense èxit (segons pareix, per un defecte formal en la seua tramitació).
Compromís per Alzira espera que els tres agents afectats puguen continuar en la plantilla sense perdre el seu treball i que aquesta situació no torne repetir-se en el futur. Al mateix temps, el grup municipal sol·licita que s'òbriguen totes les taules i tribunals de selecció i contractació a sindicats i partits de l'oposició que, si bé no està previst en l'actual legislació, considera suposen un sa exercici democràtic i de transparència i no vulnera la llei en cap cas.
Per últim, d'aquesta sentència, casualment, no es va donar compte en l'últim ple celebrat ahir i se suma als múltiples fronts que té la policia local amb el govern popular d'Elena Bastidas.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada