dimecres, 27 de març del 2013

L’AJUNTAMENT D´ALGEMESÍ ES GASTA 6.573’60 EN EL DINAR DE ST ANTONI

El portaveu municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez critica que L´ajuntament 
d´Algemesí gaste 6.573 euros en el dinar se Sant Antoni, “l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí no deu haver-se assabentat que estem en crisi i que hi ha 3.292 ciutadans d’Algemesí aturats, perquè cada any continua gastant més en dinarots”.
Bermúdez lamenta que l'Ajuntament ha incrementat la despesa un 28%. En gener de 2007 l’anterior corporació socialista convidava exactament a 100 persones i es gastava 2.568€. En 2013, amb un atur del 26% a tot l’Estat, i quan es predica austeritat, el PP d’Algemesí es gasta 6573’60€, és a dir 1460’88€ més que l’any anterior.
Per a Josep Bermúdez resulta indignant que en època de crisi, aquest ajuntament gaste un 156% més de diners públics que en 2007. “Queda clar que aquest equip de govern ha perdut totalment el rumb i el sentit de la mesura”.
Segons explica el portaveu de Més Algemesí, encara resulta més cridaner que a aquest dinar es convide més gent que al dinar de la Mare de Déu. Si en 2012 es convidà al dinar institucional del 8 de setembre a 312 persones, a aquest dinar s’han convidat 324. “Els ajuntaments no estan per organitzar banquets, i res justifica un nombre de convidats tan elevats”.
Per a MÉS ALGEMESÍ resulta intolerant, immoral i insolidari envers els 3.292 persones que estan passant-ho mal gastar aquesta quantitat de diners en un dinar l’únic objectiu del qual és refermar la fidelitat al vot popular. “Eixos 6.573’60€ que s’han gastat en un dinar perfectament prescindibles, podrien haver-se emprat per contractar a 6 persones un mes pagant-los 1’5 vegades el Salari Mínim Interprofessional.
Bermúdez afirma que estan venint al nostre despatx moltes persones a plantejar-nos situacions dramàtiques de desnonament i falta d’ingressos, persones a les quals no podem ajudar, i per això ens indigna assabentar-nos d’aquestes despeses.
El portaveu municipal de Més Algemesí afirma que sempre que tinguem notícia d’estos excessos els denunciarem públicament. No podem oblidar que el conjunt d’aquests excessos, comesos la majoria pels governs populars locals i autonòmics, són els que ens han dut a l’actual situació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada